Mangabilderna.....


.......som det talas om dagligen nu i media får mig att undra hur folk är funtade nuförtiden. Eller rättare sagt lagen.

Detta är två av mangabilder som befanns vara olagliga att inneha av Uppsala tingsrätt. JAG kan inte se något som associerar till barnporr....kan du?
Det jag ser är TECKNADE fantasifigurer,som liknar barn.Men å andra sidan så liknar dessa också barn....bara man har fantasi tillräckligt.


........och dom har gått med rumpan bar så länge jag minns.
Ska Walt Disney dömmas postumt nu då?


Carl Larsson då???? Också tecknat med naket barn.....men räknas ju som kulturarv :S
I inledningen av den första Madicken-filmen klär hon och hennes syster Lisabet på sig och hoppar runt i rummet helnakna. Sekvensen när man ser snipporna är lång. Kameran gör sig ingen brådska bort från flickornas nakenhet.
1979, när filmen gjordes, fanns knappt tanken på att bara barn i en Astrid Lindgren-rulle skulle kunna egga pedofiler. Men i dag hade den legendariska producenten Olle Hellbom riskerat att anklagas för att vara en suspekt snuskhummer.Jag säger bara.....HERREGUD!!!!!


Ha det bäst...!!
image description


Kommentarer
Postat av: Katja

Eller hur!? Det är samma sak som man växte upp med pippi och hennes pappa var minnsan negerkung =)

2012-05-16 @ 22:06:52
URL: http://reebooting.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Jag kommer ihåg att det förut fanns fula gubbar. Var dessa lika ful som idag? Jag vet inte men tror att det kan var därför man är så stenhård idag. Varje dag uppdagas det historier med barn inblandade. Med det inte sagt att dessa bilder skulle vara fel men jag anar att det har att göra med det jag skrev.

Undrar vad nästa ska bli. Bikini på reklampelarna är väl inte heller så bra om man ska tänka på hur antal våldtäkter ökar.

Ja ja Vi får se

Kram

2012-05-17 @ 23:08:23
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: Haldis johanna

Hej vill du få presentkort till olika klädbutiker helt gratis och gillar att medverka i olika tävlingar o vinna jätte fina priser? Bli då medlem på denna super bra sida: http://www.gratisklader.se/?r=196700

2012-05-18 @ 21:53:11
URL: http://haldisjohannanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0